Disclaimer Van Hay

Van Hay, waaronder de domeinnaam https://www.vanhay.nl, is verantwoordelijk voor de content en het onderhouden van de website doet dit met zorg en nauwlettendheid. Van Hay spant zich in om te zorgen dat de website juiste en complete informatie weergeeft.

Echter, van Hay kan niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijden volledig, correct en actueel is. Van Hay geeft ook geen dergelijke garantie ten aanzien van de informatie die wordt vervoerd op een website die wordt beheerd door derden die op deze website kunnen worden geopend en wanneer Van Hay links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door haar wordt aanbevolen. Van Hay heeft geen zeggenschap over deze sites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, die ontstaat door gebruik van de op deze sites aangeboden informatie, producten of diensten.

Van Hay waarborgt niet dat vacatures zoals weergegeven op de website immer nog beschikbaar (zullen) zijn en kan niet geen garantie geven over het al of niet reageren van onze opdrachtgever of het uitnodigen van een interview in reactie op de de kandidaat. Met het gebruik van deze website aanvaardt u het risico dat de aangeboden informatie mogelijk incompleet, incorrect of verouderd is of dat deze niet aan uw behoeften voldoet. Van Hay behoudt zich het recht voor deze website te allen tijde te wijzigen.

Deze website is in Nederland gemaakt en het Nederlands recht is hierop van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Job Search Agent
Maak een Job alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Van Hay gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.