Interim

Compliance gerelateerde uitdagingen, een herziening van het risk framework, de financiële jaarafsluiting, nieuwe regelgeving of verslagleggingsstandaarden, tekort aan mensen en projecten, allemaal mogelijke redenen om op korte termijn extra mensen nodig te hebben. Een interim manager kan hierbij een ideale oplossing zijn, op specialistisch of management niveau.

Snelheid en kennis van de markt zijn wat ons betreft de sleutel tot succes bij een interim aanvraag. We zorgen ervoor dat het proces transparant en overzichtelijk is voor zowel klant als kandidaat. Daarnaast volgen we de heersende regelgeving, en zijn dan ook een partij waarmee interim managers en klanten kunnen werken in de wetenschap dat het goed zit.
Schrijf u in

Bent u op zoek naar een finance, risk, legal of compliance functie of opdracht en wilt u op de hoogte gehouden worden van passende vacatures? Schrijf u dan bij ons in. Zo kunnen we u het beste tot dienst zijn.

Inschrijven

Uw Profiel

Bent u al bij ons bekend? Log dan in om uw persoonlijke profiel te bekijken en bewerken zodat uw informatie altijd up to date is.

Inloggen

Contact

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? U kunt ons telefonisch, via email of contactformulier bereiken om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact

Van Hay gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.