Welkom bij van hay -
FINANCE, RISK, LEGAL & COMPLIANCE RECRUITMENT

Welkom bij Van Hay - SEARCH & INTERIM FINANCE, RISK, LEGAL & COMPLIANCE

Home

Van Hay specialiseert zich in search & interim voor finance, risk, legal en compliance. Opdrachtgevers kunnen bij Van Hay terecht voor het aantrekken van de toptalenten in de markt, van specialist tot senior management. Kandidaten kunnen bij ons terecht voor het vinden van hun volgende vaste baan of opdracht maar ook voor welgemeend en eerlijk advies op het gebied van carrière, solliciteren en de arbeidsmarkt. Voor finance richten we ons op de focusgebieden control, accounting, reporting, FP&A en internal audit. Voor risk is dit operational risk, enterprise risk, financial risk en risk monitoring. Voor legal valt onze expertise binnen het gehele bedrijfsjuridische spectrum. Op het gebied van compliance richten we ons op alles wat behoort tot regulatory compliance, financial crime, ethics, operational compliance en data privacy. Onze opdrachtgevers bevinden zich over het algemeen in de financiële en commerciële sector.

Vast

De stap naar een nieuwe baan is van grote impact en het vinden van de juiste match voor uw organisatie idem dito. Wij zien het als onze taak om een kandidaat te faciliteren naar de best matchende financiële, risk, legal of compliance functie en volledige begeleiding te bieden in het traject om tot die volgende stap te komen.

Lees meer

Interim

Compliance gerelateerde uitdagingen, de financiële jaarafsluiting, een risk framework implementeren, nieuwe wetgeving of verslagleggingsstandaarden, tekort aan mensen en projecten, allemaal mogelijke redenen om op korte termijn extra mensen nodig te hebben.

Lees meer

Schrijf u in

Bent u op zoek naar een finance, risk, legal of compliance functie of opdracht en wilt u op de hoogte gehouden worden van passende vacatures? Schrijf u dan bij ons in. Zo kunnen we u het beste tot dienst zijn.

Inschrijven

Uw Profiel

Bent u al bij ons bekend? Log dan in om uw persoonlijke profiel te bekijken en bewerken zodat uw informatie altijd up to date is.

Inloggen

Contact

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? U kunt ons telefonisch, via email of contactformulier bereiken om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact

Van Hay gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.